Z przyjemnością informujemy, iż Degustator rozpoczyna program rozwoju efektywnych kompetencji sprzedażowych, skutecznej komunikacji oraz praktycznej wiedzy na temat wina, destylatów szlachetnych i jakościowych piw. Koncept kierujemy do właścicieli, pracowników branży HoReCa (serwis, wiedza produktowa, techniki sprzedażowe, relacja z Gośćmi), biznesu (etykieta, różnice międzykulturowe) oraz osób chcących zdobyć wiedzę od podstaw lub ją pogłębić w wybranym przez siebie zakresie.
W ramach projektu odbywać się będą również degustacje poziome, pionowe, komparatywne, „w ciemno” oraz wiele, wiele innych.
Co Państwo dostają i osiągają:
– cross selling i up selling, czyli wzrost dochodu i satysfakcji gości
– serwis sommelierski
– food paring
– techniki komunikacyjne i negocjacyjne, zamykanie procesu sprzedaży zakończone sukcesem
– silniejsza pozycja marki na rynku
– wysoka pozycja na Tripadvisor
– mniejsza rotacja pracowników przy jednoczesnym wzroście ich dochodu
– savoir vivre, różnice międzykulturowe
Korzyści dla indywidualnych odbiorców?
– bądź sommelierem we własnym domu
– jak mówić o winie i destylatach prosto i przyjaźnie
– gdzie i jak kupować wino?
– spotkania biznesowe w restauracji
– profesjonalna degustacja win i destylatów, unikatowych alkoholi
Posiadamy klimatyczną salę szkoleniowo edukacyjną tylko do Państwa dyspozycji. Realizujemy również indywidualne spotkania, degustacje w gronie znajomych i przyjaciół w Waszych domach.
Spotkania prowadzone są przez specjalistów w danej dziedzinie.
Zapraszamy do kontaktu
Zespół Degustator Magazyn wine&spirits
tel: 604 083 640
degustator.wine@gmail.com